dissabte, 10 de maig del 2014

PROJECTES 2014-2015


Aquest curs s'han presentat projectes molt interessants !
Aquí en teniu una mostra:


DREAMS

Un cotxet per a nadons amb moviment de vaivé produït per un motor acoblat a les rodes i que es carrega quan el cotxet es desplaça.



LITTLE & CONFORTABLE

Una taula que es transforma en llit i que permet aprofitar al màxim l'espai. Ideal per a petits apartaments.

 



CUPCREP

Una innovadora cafeteria on se serveixen Cupcakes i CREPS DE COLORS !!!!! 
Boníiisssimes !




















21 comentaris:

  1. Vinga, emprenedors! Animeu-vos a fer un comentari. En parlarem a classe.

    ResponElimina
  2. Es vevuen molts emprenedors, començant per la tutora
    Molt bé i ànims!!!

    ResponElimina
  3. M'ha agradat el vídeo del monjo. Fa pensar en la por que tenim a tot allò que és diferent. Quan passin uns anys el que ara és una innovació formarà part de la nostra vida i no li donarem importància.

    ResponElimina
  4. Molt bona pàgina, tots els videos et fan reflexionar i pensar, es una assignatura molt interessant.

    ResponElimina
  5. Crec que el video de la motivació, té molta raó amb tot el que diu. Des del tema dels diners que no s'ha de només pensar en els diners, deixar-los i pensa en el que realment t'agradaria treballar, en el ofici que t'agradaria exercir. També penso que té tota la raó quan diu que si tens una idea, pots fer-la realitat, amb esforç i sacrifici ho pots aconseguir tot.

    ResponElimina
  6. Crec que tots els videos tenen part de raó, principalment en que tots demostren que amb esforç i capacitat d'assumir riscos, pots aconseguir el que et proposis.

    ResponElimina
  7. Tens raó, Berta. Cal assumir riscos però no sense mesurar-los prèviament. No a qualsevol preu. Recordeu l'exemple de la Xalada que hem posat avui. De vegades cal començar amb un projecte modest per anar creixent a mesura que es va recuperant la inversió inicial.

    ResponElimina
  8. Hola emprenedors, tots els videos que hi ha parlant bastant del tema laboral, ja sigui l'èxit o la manera de treballar. Ara el treball no es tant fàcil com era abans, ara et demanen més estudis i més practica, però amb esforç i positivitat tot és pot aconseguir. Gràcies per la vostra col·laboració.

    ResponElimina
  9. si vols tirar endavant el teu somni tens possibilitats de perdreu tot, però també tens la possibilitat de guanyar moltes mes coses que de les que as perdut.

    ResponElimina
  10. Estic molt d'acord amb el vídeo del Luzu, quan tinguis una idea no et deixis influenciar per les persones que te diguin que és impossible i que siguis "realista", jo penso que si tothom fos "realista" no hi haurien hagut els ordinadors tal i com els coneixem ara i no hauriem arribat fins on som, ser diferent és el que et farà créixer i destacar. I sobretot, si tens talent en alguna cosa, no deixis de dedicar-t'hi, encara que algunes persones et diguin que no es viable i que no et portara enlloc. Penso que no t'has de deixar portar per les opinions dels altres, sinó raonar tu mateix deixant de banda les opinions i al final fer el que creguis que has de fer. Has d'esforçarte en les coses que t'agraden per poder-les fer possibles.

    ResponElimina
  11. Tots els videos tenen raó, hem d'estar preparats per tot el que ens puguin demanar.Si tenim alguna idea hem de d'esforçar-nos perquè sense esforç no conseguirem res i si volem alguna cosa ho hem de fer, ens hem d'arriscar per poder-ho conseguir, pot ser que no vagi bé però també pot ser que surti bé, i si no ho intentem mai sabrem que podria haver passat amb la idea ni si hauria tingut èxit o no.

    ResponElimina
  12. Molt bons vídeos, el que m'ha agradat més és el de blanc i negre que et motiva a superar-te i a no rendir-te mai. Molt bona idea el blog.

    ResponElimina
  13. Tots els vídeos són molt interessants, ja que et donen ànims a l'hora de seguir el teu somni, en aquest cas, el de crear una empresa. Em sembla una pàgina molt interessant ja siguis emprenedor o no, perquè et permet veure coses que abans potser no les sabies o les ignoraves.

    ResponElimina
  14. Molt bona pensada aquest blog, ja que anima a gent com a nosaltres a descobrir coses sobre el mon emprenedor.

    ResponElimina
  15. Tots els vídeos son molt motivadors i fan que ens parem a pensar el nostre somni i el què volguem ser quan siguem adults. També ens fa pensar en el futur que ens espera ja que les tecnologies evolucionen i per tant, nosaltres també ho haurem de fer.

    ResponElimina
  16. Soc el Pol i m'ha agradat especialment el video del camí que tens que escollir perquè crec que les ideas que tens les tens que valorar i fer-les realitat. Aquest blog m'agrada perque és molt interessant i també pots dir la teva

    ResponElimina
  17. El vídeo del camí del èxit, m'ha agradat bastant. Tot i que ja l´havia vist amb anterioritat pot resultar bastant inspirador. Encara que té un contingut bastant genèric, vull dir no aporta res nou en el sentit ideològic.
    També, a part, m'agradaria citar una frase que fa referencia als plans de màrqueting, la va dir probablement un dels venedors més grans de la historia i, és la següent: “la gente no sabe lo que quiere hasta que se lo enseñas”
    Molt bon blog.

    ResponElimina
  18. Sóc el David i he pujat un vídeo al YouTube que us pot interessar, ja que d'alguna manera tracta temes relacionats amb l'emprenadoria. Aquí us deixo el link; https://www.youtube.com/watch?v=oGGQb8qcUBU

    ResponElimina
  19. Em sembla interessant David, però no reflecteix ben bé els valors que volem treballar a l'assignatura. És cert que un emprenedor cerca l'èxit, però no sempre l'èxit es basa únicament en aconseguir riquesa econòmica. L'emprenedoria hauria de ser capaç d'aportar valor a la societat.
    Gràcies per participar en el blog! T'animo a continuar fent aportacions que ens facin reflexionar a tots plegats.

    ResponElimina
  20. Hola, sóc el David, si voleu revisar el nostre projecte podeu descarregar els arxius mitjançant l'enllaç següent; [ https://mega.co.nz/#F!VZ5EDLoD!Er7EOTGBdFZw8hp5BF0W_w ] Si accediu a través d'un dispositiu ANDROID o només voleu veure el video és millor que accediu aquí:
    [ https://www.youtube.com/watch?v=IssqLbCty6s ]

    ResponElimina
  21. Hola sóc el Ferran. Volia dir que els projectes de l'any passat que he estat veient són originals i elaborats. Esper-ho poder superar-los.

    ResponElimina